3 të vdekur dhe 1.593 raste të reja me COVID-19

Spread the love

Gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 3 raste të vdekjes.

Nga 6.837 testime, 1.593 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "COVID19 BASHKE IA DALIM! Të vaksinuar brenda 24 orève 943 REPUBLIKA KOSOVES MINISTRIAESHENDETESISE SHENDETESISE Të vaksinuar me nje dozë Doza të administruara nẽ total 893.643 PERDITÄSIMII FUNDIT 31 JANAR, 2022 1.777.085 Të vaksinuar me dy doza Doza tẽ Testime brenda 24 orève 805.226 ta/pèrforcuese 6.837 78.116 Raste pozitive Vdekje 1.593 Pozitiviteti rasteve 3 Të sheruar 23.29% 2.433 Raste aktive 34.208"

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*