Ekskluzive: Këta janë 21 personat e arrestuar në aksionin e sotëm

Spread the love
 • 15:29 / E Mërkurë, 30 Qershor 2021

Pas hetimeve disa mujore, sot Drejtoria për hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit ka realizuar një aksion të gjerë në disa lokacione, ku ka arrestuar 21 persona të dyshuar.

Aksioni është zhvilluar në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë dhe në disa lokacione tjera në komuna të ndryshme të vendit.

IndeksOnline ka siguruar emrat e të gjithë personave të arrestuar ku dyshohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje të ryshfetit, dhënie të ryshfetit, mashtrim me subvencione dhe falsifikim të dokumenteve.

 1. Kumrije Maxharraj 1969
 2. Gzim Morina 1982
 3. Halil Krasniqi 1982
 4. Fuat Morina 1976
 5. Blerim Mulliqi 1985
 6. Bejtullah Pira 1965
 7. Enver Ibishi 1971
 8. Kujtim Zariqi 1976
 9. Arsim Qela 1963
 10. Habibe Dauti 1970
 11. Musa Nikovazi 1957
 12. Luzlim Hajdaraj 1981
 13. Daut Kabashi 1960
 14. Valentina Kabashi 1986
 15. Afrim Abazi 1973
 16. Sali Kelmendi 1982
 17. Granit Avdyli 1985
 18. Valon Hoti 1979
 19. Kastriot Berisha 1979
 20. Flamur Zeqiri 1968
 21. Bekim Shala 1977

Personat e arrestuar mbajnë pozita të ndryshme në kuadër të AZhB-së, zyrtar nëpër komuna, persona përgjegjës në kuadër të kompanive certifikuese dhe përfitues të subvencioneve.

Nga veprimet hetimore është arritur të dëshmohet mënyra e veprimit dhe organizimit të personave zyrtarë në AZhB./IndeksOnline/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*