Në Viti u mbajtën garat e Germëzimit- “Spelling Bee”

Spread the love
Fotografia e Komuna e VitisëKomuna e Vitisë

Në Viti u mbajtën garat e Germëzimit- “Spelling Bee”

Në Viti, sot janë mbajtur garat regjionale të germëzimit në “Spelling Bee” , ku morën pjesë 90 nxënës. Kjo garë në Kosovë organizohet nga mësimdhënësit vullnetarë nga “Korpusi i paqes ”, të deleguar nga departamenti i shtetit të SHBA-së, me nxënësit e shkollave fillore , në bashkëpunim me departamentet e gjuhës angleze. Gara u organizua për nxënësit e klasave 7-9 , të cilët iu nënshtruan së pari garës lokale në dhjetor të vitit të kaluar dhe sot në garën e ngushtë mes raundeve të seleksionimit, arritën që 9 nxënës nga Komuna e Vitisë të përzgjidhen për të vazhduar tutje në garat Nacionale në Prishtinë.

Fotografia e Komuna e Vitisë    Fotografia e Komuna e Vitisë

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*