Shkolla fillore “Dëshmorët e Vitisë” me ekspozitë për nder të 7 dhe 8 Marsit

Spread the love

Shkolla fillore “Dëshmorët e Vitisë” me ekspozitë për nder të 7 dhe 8 Marsit

Për nder të ditës së mësuesit 7 Marsit dhe ditës së gruas 8 Mars, është bërë hapja e ekspozitës në ambientet e shkollës fillore “Dëshmorët e Vitisë” në Viti.

Nën përkujdesjen e dy pedagogeve të kësaj shkolle Lirie Aliu dhe Ramize Hetemi, nxënësit e klasëve 6 – 8, kanë punuar punime të ndryshme që përçojnë mesazhe respekti dhe dashurie për mësuesit dhe nënat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*