Presidenti Thaçi u falë dënimin të burgosurve për vrasje

Spread the love

Presidenti Thaçi u falë dënimin të burgosurve për vrasje

Hashim Thaçi

Agdi Krasniqi dhe Agrush Kuqi të dënuar për vrasje, bashkë edhe me Liman Leci i dënuar për shkaktimin e një aksidenti u kishte vdekur një vajzë e vogël janë tre nga të burgosurit të cilit i ka falur Presidenti Hashim Thaci për nderë të festimeve të 11 vjetorit të pavarësisë.

Presidenti Thaçi ua fali dënimin të burgosurve për vrasje

Presidenti Hashim Thaçi, para pak ditësh u ka falur dënimin gjashtë të burgosurve.

Dekretin Thaçi e ka nxjerrë me 15 shkurt të këtij viti për nderë të festimeve të pavarësisë. Sipas dekretit të publikuar Dekreti saktëson se të dënuarve u janë falur nga gjashtë muaj, dy dhe tri vite derisa për dy të dënuar nuk saktësohet koha që u është faluar.

Në mesin e të falurve nga Presidenti ka edhe dënuar për vrasje dhe aksident me fatalitet.

Personave të dënuar i falen dënimet si në vijim:

Agrush Ramiz Kuci, i lindur në Kacanik me 27.05.1967, duke mbajtur dënimin në Burgun e Sigurisë së Lartë, i falen dy vite.

Islam Nexhat Jonuzi, i lindur në Prizren me 20.04.1974, duke mbajtur dënimin në Qendrën Korrektuese në Smrekonicë, i falet pjesa e mbetur e dënimit

Agdi Qazim Krasniqi, i lindur në Kamenicë me 03.03.1983, duke mbajtur dënimin në Qendrën e Paraburgimit në Gjilan, i falen tre vite]

Liman Sefedini Leci, i lindur në Kamenicë me 12.06.1987, duke mbajtur dënimin në Qendrën e Paraburgimit në Gjilan, i falen gjashtë muaj.

Petrit Xhafer Ahmetaj, i lindur në Decan, me 04.08.1982, duke mbajtur dënimin në Qendrën Korrektuese në Dubravë, i falen tre vite

Hysni Xhavit Fejza, i lindur në Skenderaj me 11.04.1989, duke mbajtur dënimin në Qendrën Korrektuese në Dubravë, i falet pjesa e mbetur e dënimit

Agdi Krasniqi nga Kamenica, ishte dënuar në vitin 2012 për vrasjen e të ndjerit Gëzim Demiri. Sipas aktakuzës, Krasniqi me një  brisk e ka goditur dhjetë herë viktimën duke I shkaktuar plagë të cilave viktima nuk ka mundur tu shpëtoj.

I faluri tjetër Agrush Kuçi e ka vuajtur dënimin për vrasje në burgun e sigurisë së lartë ne Dyz. Kurse Liman Leci ka qenë i dënuar për shkak të një aksident trafiku nga i cili kishte vdekur një vajzë e mitur./insajderi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*