Haradinaj: Flamuri i Kosovës po valon në majat më të larta botërore falë alpinistëve

Spread the love

Haradinaj: Flamuri i Kosovës po valon në majat më të larta botërore falë alpinistëve

Haradinaj: Flamuri i Kosovës po valon në majat më të larta botërore falë alpinistëve

Shumë alpinistë shqiptarë i kanë pushtuar majat më të larta në botë.

E njëra prej tyre është edhe Arineta Mula, e cila i ka ngjitur majat më të larta në botë.

Sot Mula i ka treguar përvojat e saj kryeministrit Ramush Haradinaj.

“Flamuri i Kosovës po valon në majet më të larta botërore, falë energjisë dhe përkushtimit të njerëzve të sfidave të mëdha, si Arineta Mula. Kënaqësi ta dëgjoj rrëfimin për përvojën e saj unike dhe ta falënderoj për promovimin e imazhit të Kosovës”, ka shkruar Haradinaj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*