Arrestohen 25 persona nga Policia e Kosovës

Spread the love

Arrestohen 25 persona nga Policia e Kosovës

Arrestohen 25 persona nga Policia e Kosovës

Policia e Kosovës ka arrestuar 25 persona përgjatë 24 orëve të fundit.

13 prej tyre janë arrestuar, 12 janë dërguar në mbajtje dhe një në vuajtje të dënimit.

Arrestimet e tyre kanë të bëjnë me vepra të ndryshme penale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*