Fadil Vokrri me emra të mëdhenj në vitet e 80-ta!

Spread the love

FUTBOLL

Fadil Vokrri me emra të mëdhenj në vitet e 80-ta!

MË: 5 SHKURT 2019

Fadil Vokrri me emra të mëdhenj në vitet e 80-ta!

Vitet e paharrueshme, periudhë që ende është e freskët në kujtesën e gjeneratave të vjetra. Ende kujtohen lojërat e shkëlqyeshme të kapitenit Fadil Vokrri me shokë.

Një foto e paparë deri me sot por shumë emocionuese, ku shihen emrat e mëdhenj, si në këmbë futbollistët e asaj kohe Sahit Kelmendi, Jusuf Tortoshi, Fadil Vokrri dhe ulur Shefqet Sinani, Skënder Shengyli e Mensur Nexhipi.

Emra që nuk harrohen, që sollën suksese, që ndryshuan historinë e futbollin tonë, pesë vite rresht në ish Ligën e Parë federative të ish Jugosllavisë. Sot në mesin e të gjallëve nuk është legjenda Fadil Vokrri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*