Dëbohen nga Kosova dy shtetas serbë, kishin hyrë ilegalisht

Spread the love

Dëbohen nga Kosova dy shtetas serbë, kishin hyrë ilegalisht

Dëbohen nga Kosova dy shtetas serbë, kishin hyrë ilegalisht

Dy shtetas të Serbisë janë dëbuar nga Kosova, nën dyshimin se kanë hyrë ilegalisht në territorin e Kosovës.

Siç njofton Policia, të dyshuarit gjatë identifikimit dhe kontrollimit nuk kanë mundur ta dëshmojnë hyrjen legale në R. Kosovës.

Njërit nga të dyshuarit i shqiptohet dënimi për të huaj, dëbim me forcë dhe ndalim hyrje për tre muaj në territorin e Kosovës, ndërsa të dyshuarit tjetër ndalim hyrje për dymbëdhjetë muaj.

Rasti ka ndodhur në rrugën ‘Nemanja’ të Leposaviçit.GAZETAEXPRESS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*