Nait Hasani: Votuat për të mos ua zvogëluar pagat prokurorëve nga frika

Spread the love

Nait Hasani: Votuat për të mos ua zvogëluar pagat prokurorëve nga frika

Nait Hasani: Votuat për të mos ua zvogëluar pagat prokurorëve nga frika

Kryetari i Komisionit për Administratë Publike, Nait Hasani, ka thënë se deputetët që kanë votuar që mos të zvogëlohen pagat e prokurorëve dhe gjyqtarëve e kanë bërë nga frika. Ka thënë se me këtë rast deputetët janë frikësuar derisa ka paralajmëruar se mund të ketë ndjekje ndaj tij.

“Unë këto do të jam. Por, dijeni se keni votuar pro për shkak se keni frikë nga prokurorët”, ka thënë Hasani, në Kuvendin e Kosovës.

Asnjë euro më pak nuk do të marrim prokurorët dhe gjyqtarët e Kosovës pavarësisht se pagat e zyrtarëve të Qeverisë janë zvogëluar. Propozimi për të mos u prekur pagat e rritura në sistemin e drejtësisë ka ardhur nga Memli Kransiqi i PDK’së. Pro propozimit të tij kanë votuar 48 deputetë, 21 kundër e 7 kanë abstenuar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*