19-vjeçarja nga Lubishta vuan nga një sëmundje e rëndë – kërkon ndihmën tuaj

Spread the love

19-vjeçarja nga Lubishta vuan nga një sëmundje e rëndë – kërkon ndihmën tuaj

Mirjeta Hyski nga Lubishta e Vitisë, vuan nga sëmundja gibus apo shtrembërim të shtyllës kurrizore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj për shërim, shkruan Plus Tv.

Familja e saj apelon tek të gjithë qytetarët që ta ndihmojnë vajzën e tyre, e cila duhet të mjekohet në Shkup por ka nevojë për mjete tjera krahas mbështetjes nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë.

Nga ana tjetër, gjendja e saj çdo ditë e më shumë po përkeqësohet, andaj jeta e saj varet edhe nga njerëzit vullnet mirë.

Të gjithë qytetarët që mund ta ndihmojnë Mirjetën këtë mund ta bëjnë përmes dërgimit të mjeteve në numrat e xhirollogarisë së poshëshënuar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*