Quni: Edhe po ta gjunjëzonim Serbinë në aspektin ekonomik, politikisht nuk do të na hynte në punë!

Spread the love

Në një intervistë ekskluzive për gazetën “Bota Sot”, deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës Anton Quni ka folur për aktualitetet politike në vend, me theks të veçantë për punën e qeverisë nga prizmi opozitarë, për taksën 100% të vendosur ndaj Serbisë, por edhe për marrëveshjen e cila është paralajmëruar se do të ndodhë së shpejti mes Prishtinës dhe Beogradit si dhe rreziqet të cilat parashihet që mund ti kanosen vendit si për shkak të aventurave të presidentit Thaçi. Me këtë rast Quni ka deklaruar se edhe po ta gjunjëzonim Serbinë në aspektin ekonomik, politikisht nuk do të na hynte në punë nëse e humbim miqësinë tradicionale me SHBA-në

“Bota Sot”: I nderuar, vitin që lamë pas ishte vit i ushtrisë apo i Forcave të Armatosura, cili është vlerësimi juaj për punën që është bërë në atë drejtim?

Uroj dhe lutem që në këto hapësira të mbretërojë paqja e përhershme, por nëse ajo vihet në rrezik, vajzat dhe djemtë e FSK-së do të jenë aty që të kurorëzojnë vetëm fitore.
FSK-ja përkrah KFOR-it, aleatëve amerikanë, britanikë, gjermanë etj., janë engjëjt mbrojtës të Kosovës dhe të gjithë qytetarëve të saj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*