Pasi iu refuzua viza për Amerikë, flet kryeministri Haradinaj

Spread the love
Pasi iu refuzua viza për Amerikë, flet kryeministri Haradinaj
  • 18/01/2019 | 

...

Metro ka raportuar ditë më parë se Haradinajt i është refuzuar viza për SHBA. Kryeministri ka konfirmuar këtë duke thënë se pavarësisht kësaj, nuk i zbehet besimi në Ameirikën, transmeton Gazeta Metro.


Kryeministri Ramush Haradinaj, tha se ka besim në Shtete e Bashkuara të Amerikës (SHBA) nuk do të zbehet edhe nëse i japin ose i refuzojnë vizën.

Kreu i ekzekutivit gjatë takimit me 120 studentë nga Vjena dhe Venediku nga programi i studimeve “Europian Master in Human Rights and Democratisation”, shtoi se ky shtet ka ndihmuar Kosovën që nga viti 1999, prandaj edhe nuk do të ndërrojnë qëndrim.

“Besimi im në SHBA nuk ndryshon me vizë apo pa të, na kanë ndihmuar në vitin 99, por ky është vendim i një shteti nuk do ndryshoj asgjë tjetër”, tha ai.

Mediet kanë raportuar se Haradinajt i është refuzuar viza për SHBA. /eo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*