FUTBOLL Tollovia në Prishtinë para 40 mijë shikuesve, emra të mëdhenj…

Spread the love

Tollovia në Prishtinë para 40 mijë shikuesve, emra të mëdhenj…

 MË: 12 JANAR 2019

Tollovia në Prishtinë para 40 mijë shikuesve, emra të mëdhenj… 

Prishtina – Hajduk, një sfidë që kishte tubuar mbi 40 mijë shikues, kjo foto me gjasë është e vitit 1983-1984, por që në një moment kishte ndodhur një tollovi e vogël.

Aty në foto shihet i ndjeri Favzi Rama,  Agim Cana, Zoran Batroviq, Rifat Mehinoviq, i ndjeri Fadil Vokrri, Fadil Muriqi dhe shumë lojtarë të Hajdukut. Foto që dëshmon se kur Prishtina luante me klube të mëdha stadiumi nuk kishte vend as për gjilpërë, siç ishin sfidat me Hajdukun e Splitit, Partizanin e Beogradit, Cërvena Zvezdën e Beogradit, Dinamon e Zagrebit, Vardarin e Shkupit, Velezhin e Mostarit etj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*