Në Merdare kolona të gjata, pritjet deri në tri orë

Spread the love

Qytetarët e Kosovës edhe sot po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në pikat kufitare me Serbinë në Merdare dhe te Dheu i Bardhë për të dalë nga Kosova.

Sipas të dhënave të Qendrës Kombëtare për Menaxhimin e Kufirit pritjet në dalje te Dheu i Bardhë janë deri në 1 orë e gjysmë, ndërsa në Merdare deri në tri orë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*