Përurohet ambulanta e fshatit Skifteraj të Vitisë

Spread the love

Këtë të hënë në fshatin Skifteraj të Vitisë është bërë përurimi i ambulantës së re.

Në përurimin e kësaj ambulante mori pjesë kryetari i komunës së Vitisë, Sokolo Haliti, së bashku me drejtorin DSHMS, Basri Aliu, mjek të kësaj ane dhe banorë të fshatit.

Me këtë rast i pari i Vitisë i përgëzoi banorët e kësaj ane për këtë qendër të mjekësisë e cila do të jetë në shërbim të shëndetit të banorëve të këtij fshati.

Haliti tha se hapja e kësaj ambulance është dëshmi se në Viti po zgjerohet rrjeti i shërbimeve shëndetësore efikase për qytetarët.

Edhe drejtori i DSHMS, Basri Aliu, ka përgëzuar banorët e këtij fshati për ambulantën e re.

Në objektin e ri shëndetësor do të mund të kryhen shërbime 5 ditë pune ndërsa mjeku do të jetë i pranishëm 1 herë në javë.

Ky invesim është bërë nga buxheti komunal në bashkëpunim me mërgatën, transmeton Plus Tv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*