KEDS i pa aftë të sanoj defektet në rrjet, shkatërron me reduktime bizneset dhe qytetarët të komunës së Vitisë

Spread the love

Qytetarët e Vitisë nga dita e djeshme janë në hall me reduktimet e njëpasnjëshmet të energjisë elektrike.
Madje KEDS-së për këto reduktime në këtë qytet dhe fshatra po i bënë pa paralajmërim.
Ata që më shumë janë në telashe me këtë gjendje janë bizneset nga kjo komunë, të cilët po ankohen se kjo po u shkakton probleme në punën e tyre dhe se po u dëmtohen pajisjet elektrike.
Zyrtarët e KEK-ut ende nuk kanë dhënë ndonjë arsye për shkaqet e këtyre reduktimeve, por dyshohet për disa defekte në rrjet, të cilat KEDS nuk është i aftë t’i riparoj ato, për ditë të tëra./PlusTv/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*