Familja nga Gjilani që jeton në Zvicër, shpërndanë pako ushqimore për familjet në nevojë

Spread the love

Familja Shkodra nga Gjilani e cila jeton dhe vepron në shtetin e Zvicrës, me ndihmën e shqiptarëve tjerë që jetojnë atje kanë mbledhur 11 mijë euro.

Familja Shkodra kanë qenë nismëtar të këtij organizmi, i cili ka për qëllim t’i ndihmojë shumë njerëz dhe familje në Kosovës me gjëra ushqimore dhe veshmbathje.

Gjatë ditës së sotme ata kanë shpërndarë 100 pako ushqimore në Kamenicë, vlera e secilës pako është 50 euro.

Ata të cilët përfituan nga këto ndihma u shprehen shumë të lumtur dhe falënderuan këtë familje , njofton Klan Kosova.

Banoret e Kamenicës nuk do të jenë të vetmit që do të përfitojnë nga këto ndihma, ato nesër do të shpërndahen në Gjilan e Viti dhe disa qytetet tjera të Kosovës./Plus tv/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*