Mbetet e mbyllur një pjesë e rrugës Kaçanik – Hani i Elezit

Spread the love

Mbetet e mbyllur një pjesë e rrugës Kaçanik – Hani i Elezit

Mbetet e mbyllur një pjesë e rrugës Kaçanik - Hani i Elezit

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion rrugor dhe publikun e gjerë, se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike do të vazhdojë të mbetet pjesërisht e mbyllur…

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion rrugor dhe publikun e gjerë, se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike do të vazhdojë të mbetet pjesërisht e mbyllur rruga nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) nga data 18 deri më 24 dhjetor 2018, sipas orareve të mëposhtme:

Ky dikaster ka kërkuar mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion derisa të hapet rruga.

Gjatë muajit dhjetor, Ministria e Infrastrukturës ka bllokuar rrugën që çon për në Shkup.GAZETAEXPRESS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*