Rrustem Berisha tani do të jetë ministër i Mbrojtjes

Spread the love

Rrustem Berisha tani do të jetë ministër i Mbrojtjes

Rrustem Berisha tani do të jetë ministër i Mbrojtjes

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar 11 amendamentet e Projektligjit për Ministrinë e Mbrojtjes.

Në fund deputetët votuan tekstin në tërësi të këtij projektligji, i cili mori 106 vota për dhe një abstenim. Nga sot ministri i FSK-së, Rrustem Berisha, me votimin e këtij projektligji do të jetë ministër i Mbrojtjes.
GAZETAEXPRESS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*