Deputetët që nuk morën pjesë në votimin e Ushtrisë

Spread the love

Deputetët që nuk morën pjesë në votimin e Ushtrisë

Deputetët që nuk morën pjesë në votimin e Ushtrisë

Gjatë votimit të Ushtrisë së Kosovës sot në seancë ishin prezent 107 deputet dhe 13 prej 120 deputetëve kanë munguar në seancë.

KALLXO.com, merr vesh se deputetet që nuk kanë qenë në sallë sot janë 10 deputetët e Listës Serbe, Slobodan Petrovic, pa grup, Saranda Bogujevci nga Lëvizja Vetëvendosje dhe Rafet Rama, i cili është në pritje për zëvendësimin të Nezir Çoçaj nga Partia Demokratike e Kosovës.

Rafet Rama është në pritje për tu bërë deputet si zëvendësim i Nezir Çoçaj, por Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ende nuk ka mundur ta bëjë zëvendësimi pasi nuk ka mandat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*