Këta janë burrat e Kosovës, që as pushka e Serbisë nuk i trembi!

Spread the love

 

Këta janë burrat e Kosovës, që as pushka e Serbisë nuk i trembi!

 

 

Komiteti Olimpik i Kosovës nderoi me mirënjohje të veçantë, me mirënjohje për vepër jetësore të gjithë ata që kanë kontribuar mbi 50-vjet në sport, e që kanë kaluar moshën 70-vjeçare. Shumë emra eminent të sportit, që as pushka e Serbisë nuk i trembi.

Në foto janë: Ajet Shosholli, ish selektor i parë i kombëtares i Kosovës në periudhën e pavarësimit të sportit 1991 dhe në kohën e pasluftës, Agim islami, Masar Nixha, ish-basketbollist, ish-trajner dhe profesor i basketbollit, Faik Çitaku profesor dhe njeriu që dha shumë për hendbollin dhe sportin në përgjithësi, Qerim Azizi, veprimtar i sportit dhe që dha shumë për skijimin, Ejup Maxhera, njeriu që bëri shumë për sportin e Kosovës, sidomos për alpinizëm, Agim islami, veprimtar i shquar sportiv dhe alfa e omega e sportit të tenisit./Bota Sot

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*