Shyhretja dhe Engji gjatë koncerteve në diasporë: Ia rregullojmë flokët njëra-tjetrës

Spread the love

Shyhretja dhe Engji gjatë koncerteve në diasporë: Ia rregullojmë flokët njëra-tjetrës

Shyhrete Behluli dhe Engjëllusha Salihu Shyhrete Behluli dhe Engjëllusha Salihu po arrijnë që në koncertet e tyre brenda dhe jashtë vendit të mbledhin një numër të madh të publikut.

Përveç në vendet shqipfolëse, Shyhrete Behluli dhe vajza e saj Engji janë ndër këngëtaret që kanë arritur t’i bëjnë për vete edhe publikun në diasporë kudo ku ka shqiptare.

E udhëtimet jashtë vendit, Engji dhe Shyhretja i kanë më të lehta kur janë bashkë.

Atyre në fakt u bie të udhëtojnë e performojnë pothuajse çdo herë bashkë andaj për ‘Mirage’ Engji tregon se si kujdesen për njëra-tjetrën madje edhe si i rregullojnë flokë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*