Mihrije Braha pa pikë problemi mjelë dhinë ‘live’ në emision

Spread the love

E madje në një moment njëri nga aktorët i sjell Mihrije Brahës një dhi, të cilën asaj iu desh ta mjelte.

Dhe në fakt ashtu veproi, pa pikë problemi këngëtarja mjeli dhinë live në emision.

Përveç, dhijës Mihrije Braha dhe Naim Abazi gjithashtu ‘hasën’ dhe me një zog, të cilin e “rrahën”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*