HARADINAJ PJESË E AKSIONIT “TA PASTROJMË KOSOVËN”

Spread the love

Kryeministri Ramush Haradinaj sot do të marrë pjesë në aksionin e pastrimit në kuadër të fushatës “Ta pastrojmë Kosovën”.

Komuna e Klinës do të vazhdojë me aksionin “Ta pastrojmë Kosovën”, këtij aksioni do t’i bashkohet kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, OJQ-të, qytetarë dhe një grup i vullnetareve nga “Let’s Do It Kosova”.

Aksioni do të fillojë nga ora 09:00 deri ne 12:00, në rrugën magjistrale Prishtinë –Pejë , kryesisht në fshatrat përgjatë rrugës Gllarevë –Dollc.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*