Keqpërdorime nëpër autoshkolla, arrestohen pesë persona

Spread the love

Të hënën janë kontrolluar tri zyra të Ministrisë së Infrastrukturës dhe zyrat rajonale për patentë shoferi në Prishtinë dhe Gjakovë, me ҫ’rast janë arrestuar pesë persona të dyshuar.

Personat e arrestuar dyshohet se në mënyrë të kundërligjshme kanë licencuar pyetës teorikë (ekzaminerë) për patentë shoferi dhe disa nga ta i kanë angazhuar në njësitë rajonale. Pa respektuar procedurat e rekrutimit për punësim.

Dyshohet se këta persona kanë ushtruar ndikimin e tyre, me qëllim të kalimit të testit teorik për kandidatë të ndryshëm.

Policia bën të ditur se si prova materiale janë sekuestruar pajisje të ndryshme elektronike, ndërsa me vendim të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*