Organizatat e veteranëve të luftës sot në protestë para Kuvendit,

Spread the love

Një ndër kërkesat e tyre është përfshirja në Ligjin e Pagave, ku sipas tyre paga për këtë kategori mbetet 170 euro.

6Rexhep Ajeti dhe 5 të tjerë

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*