Sulmi me 21 të vrarë në Teksas, flamujt në ShBA dhe në ambasadën në Prishtinë ulen në gjysmë shtizë (VIDEO)

Spread the love

Flamujt në Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të ulën në gjysmë shtizë për katër ditë pas sulmit në shkollën fillore Robb në Uvalde, Teksas, ku mbetën të vrarë 19 fëmijë dhe dy të rritur.

“President i Shteteve të Bashkuara nga Kushtetuta dhe ligjet e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, urdhëroj që flamuri i Shteteve të Bashkuara të jetë në gjysmë shtizë në Shtëpinë e Bardhë dhe në të gjitha ndërtesat dhe mjediset publike, në të gjitha postet ushtarake dhe stacionet detare dhe në të gjitha anijet detare të Qeverisë Federale në Distriktin e Kolumbisë dhe në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe territoret dhe zotërimet e saj deri në perëndim të diellit, 28 maj 2022” thuhet në njoftimin e Shtëpisë së Bardhë, njofton Klankosova.tv.

Flamuri amerikan në gjysmë shtizë u ul edhe në Prishtinë, pasi vendimi vlen edhe për të gjitha ambasadat amerikane në botë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*