Bashkimi për Ndryshim – Anamorava përkrahë Iniciativën Qytetare Pro Tërheqjes të Trustit

Spread the love

Duke marr parasysh gjendjen e rënd ekonomike të qytetarëve të Republikës së Kosovës ne bëjmë thirrje që Qeveria e Republikës së Kosovës ta trajtoj seriozisht këtë iniciativë të qytetarëve ku kërkojnë ndarjen e mjeteve nga Trusti Pensional, sepse ne mendojmë që këto mjete të ndara për qytetarët tanë do të ja u lehtësojnë sado pak gjendjen e vështirë ekonomike.

BNA propozon konkretisht që të gjithë kontribut – dhënësve deri në vlerën 10,000 Euro të ju ndahen 30% të vlerës, atyre deri në 20,000 Euro të ju ndahen 15% të vlerës, dhe mbi 20,000 Euro të ju ndahen 10% të vlerës. Gjithashtu propozojmë që këto mjete të ndara nga Trusti të rimbursohen në të ardhmen thuhet në reagimin e Isa Agushit kryetar i BNA-së./rajonipress/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*