Rrahman Jasharaj nuk e lëshon fronin, zgjidhet kryesindikalist për të tretën herë

Spread the love

Rrahman Jasharaj është rizgjedhur kryetar i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës.

Zgjedhja e tij është bërë me 121 vota.

Kundërkandidat i Jasharit ishte Emrush Ahmeti.

Ndryshe, ky është mandati i tretë që Rrahman Jasharaj do të jetë në krye të kësaj sindikate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*