Kuvendi i Kosovës, sot debat për ngritjen e çmimeve

Spread the love

Seanca e jashtëzakonshme pritet të fillojë në orën 11:00.Ditëve të fundit qytetarët e Kosovës janë përballur me ngritje të vazhdueshme të çmimeve të disa prej produkteve më elementare.Kjo ka ngritur reagimin e tyre, por edhe të organizatave joqeveritare dhe të vetë institucioneve, të cilat kanë kërkuar hetime dhe marrje masash.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*