Nga sot hapen klubet e natës e lejohet organizimi i dasmave

Spread the love
Nga sot hapen klubet e natës e lejohet organizimi i dasmave

Nga sot zyrtarisht lejohet veprimtaria e klubeve të natës, si dhe organizimi i festivaleve, koncerteve, ekskursioneve, pelegrinazheve, dasmave, fejesave, ahengjeve familjare dhe shoqërore deri në 50% të kapaciteteve, në të gjithë territorin e Kosovës.

Kështu ka njoftuar sot Shoqata e Gastronomëve, të cilët kanë thënë se subjektet që menaxhojnë me këto veprimtari mund të funksionojnë sipas orarit të rregullt, pra Ligjit për Tregti të Brendshme dhe Rregulloreve Komunale.

“Subjektet janë të obliguara që të caktojnë një ose më shumë persona përgjegjës për të kontrolluar posedimin e ndonjërës nga dëshmitë e cekura me vendimin e ri. Ju priftë e mbara!”, thuhet në njoftim.

Kujtojmë se Qeveria e Kosovës ditë më parë ka marrë vendim për lehtësimin e masave, ku edhe ka hequr orën policore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*