Kryesusi i KK në Viti Bekim Azizi , uron qytetarët me rastin e 17 Shkurtit

Spread the love

Më lejoni që të shpreh urimet më të sinqerta për ju e familjet tuaja me rastin e 17 Shkurtit -Ditës së Pavarësisë së Kosovës.
Festat e rëndësishme shtetërore e kombëtare duhet të shërbejnë që të bashkohemi të gjithë për të bërë punë të mira për Kosovën tonë dhe reflektim për tu bërë bashkë para sfidave tona si popull e si komb.
Urime Pavarësinë Kosovë!

Sinqerisht
I juaji,
Bekim Azizi
Kryesues i Kuvendit Komunal në Viti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*