Presidenti amerikan: Kosova zë një vend të veçantë në zemrat e familjes Biden

Spread the love

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka falënderuar Kosovën për ndarjen e Medaljes Presidenciale për Sundimin e Ligjit vitin e kaluar për djalin e tij të ndjerë, Beau Biden, që kishte shërbyer në Kosovë në kohën kur ishte pjesëtarë i NATO-s.

“Siç e dini, Kosova zë një vend të veçantë në zemrat e familjes Biden. Ju falënderoj përsëri për nderimin e madh që i bëtë djalit tim, Beau, kur i dhatë atij post-mortem Medaljen Presidenciale për Sundimin e Ligjit vitin e kaluar”, ka thënë Biden në letër urimin e tij për 14 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

Tutje, ai ka thënë se mezi pret të vazhdojnë përpjekjet e përbashkëta për të thelluar partneritetin në mes dy vendeve dhe për ta jetësuar të ardhmen e Kosovës si një demokraci dinamike, sovrane, e multietnike, transmeton Klankosova.tv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*