PDK ngushëllon familjen Dinarica

Spread the love
Mund të jetë një imazh i teksti

Kryetari i PDK-së, njëherit kryesues i Kuvendit Komunal të Vitisë, Bekim Azizi ka ngushëlluar familjen Dinarica.E nderuara familja Dinarica nga Drobeshi i Vitisë më lejoni tu shpreh ngushëllime për humbjen e djalit tuaj Arif Dinarica.Ndajmë dhimbjen me ju dhe gjithë qytetarët e Vitisë.Ngushëllime familjes Dinarica!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*