Bekim Azizi është zgjedhur kryesues i Kuvendit Komunal të Vitisë

Spread the love
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti

Bekim Azizi nga Partia Demokratike e Kosovës në Viti, (PDK) është zgjedhur sot kryesues i Kuvendit Komunal të Vitisë. Kjo pasi që ai ka marrë 14 vota për. Gjithashtu në këtë mbledhje të Kuvendit Komunal të Vitisë, pritet të zgjedhen edhe anëtarët e komiteteve obligative si të Komitetit për Politikë dhe Financa dhe Komunitetit për Komunitete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*