Tre arsimtarë, polici e avokati dënohen për keqpërdorim seksual të së miturës

Spread the love

Tre arsimtarë, një polic dhe një avokat janë dënuar për keqpërdorimin seksual të një të miture në Drenas vjet më parë.

Në vitin 2019, rasti pati bërë bujë për shkak se e mitura dyshohej për keqpërdorim seksual nga arsimtari, një polic e edhe nga një avokat.

Arsimtari Shkëlzen Xhekaj është dënuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë me katër vjet e gjysmë burgim. Ai është shpallur fajtor për veprën penale të “keqpërdorimit seksual duke përdorur pozitën, autoritetin apo profesionin dhe “nxitjen e akteve seksuale me premtim të rrejshëm të martesës”.

Polici Vesel Veseli është dënuar me katër vjet burgim për veprat penale “Keqpërdorim seksual duke keqpërdorë pozitën, autoritetin apo profesionin dhe “shtytja në ndërprerjen e shtatzënisë”.

Avokati Gazmend Halilaj është dënuar me burgim prej dy vjetësh për veprën penale të “keqpërdorim seksual duke përdorur pozitën, autoritetin apo profesionin”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*