Të nderuar besimtarë të besimit Katolik!

Spread the love

Në këtë ditë festive dëshiroj të ju urojë krishtlindjet të gjithë besimtarëve tanë të krishterë prej atyre që gjendën në vend, bashkatdhetarëve tanë që sot janë në mesin tonë apo atyre që gjenden larg vendlindjes.

Një urim i veçantë shkon edhe për besimtarët të krishterë ndërkombëtarë, si ushtarët e KFOR-it apo të gjithë shtetasve të huaj të këtij besimi që punojnë në vendin tonë dhe po japin një kontribut të çmuar dhe të pazëvendësueshme për mirëqenien tonë. Ju jemi mirënjohës secilit prej jush dhe urojmë që në të ardhmen të presim bashkërisht edhe shumë festa të tjera si fetare ashtu edhe kombëtare.Gëzuar Krishtlindjet për shumë mote !

Sinqerisht Kryetari i komunës, Sokol Haliti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*