Kjo është gjendja në pikat kufitare të Kosovës

Spread the love
Image

Gjendja aktuale në pikat kufitare në Kosovë paraqitet e qetë dhe pa radhë të gjata.

Sipas të dhënave të Ministrisë së Punëve të Brendshme, në asnjërën nga pikat kufitare pritjet për hyrje nuk shkojnë më gjatë se 5 minuta.

Njëjtë janë pritjet për dalje nga 12 pikëkalimet kufitare, teksa vetëm në Merdar pritjet si për hyrje, ashtu edhe për dalje shkojnë deri në 10 minuta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*