Gastronom, Hotelier e Punëtor protestojnë nesër para Qeverisë

Spread the love
Mund të jetë një imazh i 14 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës ka paralajmëruar protestë për ditën e nesërme si pasojë e pakënaqësive për sektorët e hotelierisë dhe gastronomisë.

Hysen Sogojeva , Kryetari i Odës së Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës e ka konfirmuar për eo, se protesta do të mbahet nesër në ora 13:00 në sheshin “Skënderbeu”, para Qeverisë së Kosovës.

Pasi që pas shumë përpjekjeve që me dialog e me takime të gjejmë zgjedhje të pranueshme (gjë që nuk është arritur), zëri i antarësisë sonë na obligon që të bëjmë aktivitete duke shprehur pakënaqësinë tonë për situatën e krijuar”, thuhet në njofrimin e OHT-së.

“Biznese e punëtorë, të bashkuar si asnjëherë më parë i thanë BOLL MA’ izolimit të padrejtë!” Art Lajm

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*