FILLOI VAKSINIMI NË QKMF-VITI ME DOZËN E TRETË

Spread the love

Vjollca Kadolli –

Dy dozat e para te stafi shëndetësorë.Përndryshe, deri më tani në Viti janë dhënë mbi 38000 doza të vaksinave anticovid.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz në këmbë dhe spital

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*