Kryetari Haliti ka marrë pjesë në ceremoninë e ndarjes së shpërblimeve, ku Vitia është përfituese e Grantit të Përformancës Komunale

Spread the love

-Mjedisi i Pastër Në Prishtinë e zhvilluar sot ceremonia e ndarjes së shpërblimeve për përformance komunale nga Granti i Performancës Komunale-Mjedisi i Pastër në të cilën përfituese është edhe Komuna e Vitisë. Me këtë rast kryetari i kësaj komune, Sokol Haliti ka marrë pjesë në këtë ceremoni që u organizua në emër të Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, mbështetur nga Deutsche Geselschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ GmbH) , në emër të Ministrisë Federale për Bashkëpunim dhe Zhvillim (BMZ), bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian.KK Viti

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "/// MUNICIPAL PERFORMANCE GRANT GRANTI I PERFORMANCES KOMUNALE OPŠTINSKI GRANT UČINKA European Union Kosovo S giz"

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*