Organizata “EULOC” Viti vazhdon trajnimet me gra të ojq-ve dhe bizneset në komunën e Vitisë”

Spread the love

“Promovimi i politikave dhe vendeve të punës miqësore për familjen në komunën e Vitisë” “EULOC” në Viti, ka bërë të ditur se ky projekt financohet nga UNFPA, mbështetur përmes , Rrjetit të Grave të Kosovës, kurse në Viti zbatohet nga kjo organizatë.

Ne kuader te trajnimit sot ishte edhe nje vizit e fermes GRASEP ne fshatin Sllatin te Eperme te Vitise,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*