MBI 500 GJOBA TRAFIKU, ASNJË PËR SHKELJE TË MASAVE ANTI COVID-19 PËR BAJRAM

Spread the love

Statistikat e përgjithshme të policisë tregojnë se nuk është shqiptuar asnjë gjobë për shkelje të masave anti COVID-19.

Në 24 orët e fundit janë shqiptuar 535 gjoba trafiku.

Gjatë kësaj kohe kanë ndodhur 28 aksidente trafiku me të lënduar dhe asnjë me fatalitet.

Ndërsa, 12 persona janë arrestuar dhe tetë janë dërgua në mbajtje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*