Bekim Azizi uron qytetarët e besimit musliman

Spread the love

Të dashurë qytetarë të besimit islam


Më lejoni që të shpreh urimet më të sinqerta për ju e familjet tuaja me rastin e festës së Kurban Bajramit.


Le të mbizotërojë paqja, humanizmi dhe dashuria ndaj njëri-tjetrit .

Sinqerisht

I Juaji,
Bekim Azizi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*