Përkujtohet gazetari Ibrahim Sefedini në njëvjetorin e vdekjes

Spread the love

Gazetari Ibrahim Sefedini është përkujtuar dhe nderuar sot në njëvjetorin e vdekjes.

Gazetarë, ish-kolegë, përfaqësues të Klubit të Gazetarëve “Kerem Lawton”, të shoqërisë civile dhe miq, e kanë nderuar gazetarin Sefedini tek varri i tij në Sllatinë të Epërme.

Ata poashtu gjatë ditës kanë risjellë kujtime dhe ngjarje nga jeta e bujshme e tij si profesionist dhe njeri. Miqtë dhe kolegët gazetarë thanë se Ibrahimit do të mbahet mend si njeri me virtyte të larta njerëzore dhe profesionale.

Ibrahim Sefedini ndërroi jetë një vit më parë në moshën 51 vjeçare nga një sëmundje e gjatë në Francë.

Gjatë karrierës së tij prej gazetari, ai punoi suksesshëm për mediume të ndryshme lokale e nacionale. Së fundmi për vite ishte korrespondent i gazetës “Koha Ditore”. Përveq që dha kontribut të madh për informimin e drejt dhe të saktë, ai njihej edhe si aktivist i shoqërisë civile përmes OJQ “Elita”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*