Qe 20 vjet Komuna e Vitisë ka lënë pa rrugë fshatin Mjak

Spread the love

Gati 20 vjet komuna e Vitisë ka lenë pa rrugën e rregulluar fshatin Mjak.

Derisa komuna ka asfaltuar rrugë e investuar në fshatra, Mjakin e ka lënë në harresë dhe banorët po ankohen. Banorët kërkojnë nga komuna, asfaltimin e rrugës, qka do të bëhet të mundur që banorët ti kthehen jetes në fshatin e braktisur që nga pas lufta.

Mjaki nuk ka qe 20 vjet as rrjet elektrik.

Muharrem Beqiri, kryetar i fshatit thotë se banorët duan të kthehen në fshat por duan rrugën e rregulluar dhe rrjetin elektrik. “Deri kur banoret e mjakut te kalojn neper lloq e me veshtersi boll pritem qe 20 vjet por pa shpres”, ka thënë Beqiri. Ai ka thënë se sa herë që komuna ka shtruar me zhavorr rrugën ajo është prishur shpejt dhe tash rruga është vështirë e kalueshme./artlajm/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*