Përkujtohen dëshmorët Bafti Haxhiu e Salih Zenuni

Spread the love
Fotografia e Info Pozherani

Përkujtohen dëshmorët Bafti Haxhiu e Salih Zenuni

Në 21 vjetorin e rënies së dëshmorëve të kombit Bafti Haxhiu dhe Salih Zenuni, udhëheqës komunal të Vitisë, përfaqësues të OVL-së së UÇK-së, bashkëluftëtarë të dëshmorëve e familjarë të tyre, kanë bërë sot homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh mbi varret e këtyre dëshmorëve, në varrezat e dëshmorëve në Viti.

Fotografia e Info Pozherani

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*