Qeveria shfuqizon vendimet për karantinimin e Vitisë, Klinës dhe Malishevës

Spread the love
Policia e Kosoves

Qeveria në detyrë e Kosovës ka bërë të ditur se ka shfuqizuar vendimet që kishte marrë për ndalimin e hyrje-daljeve në komunat e Klinës, Vitisë dhe Malishevës, si masë preventive ndaj pandemisë COVID-19

Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, me kërkesë të Kryeministrit në detyrë, Albin Kurti, dhe në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, ka zhvilluar mbledhjen korresponduese (mbledhje elektronike) të 28-të, në të cilën ka shqyrtuar dhe miratuar vendimin për ndryshimin dhe plotësimin e vendimit të Qeverisë Nr.01/09 të datës 13.03.2020 dhe vendimit Nr.01/10 të datës 14.03.2020, thuhet në kumtesën e Qeverisë.

Ndryshimet dhe plotësimet e miratuara do të shfuqizojnë pjesët e vendimit që ndalojnë hyrje-daljet në komunat e Klinës, Vitisë dhe Malishevës.

Vendimi është miratuar me kërkesën e Ministrisë së Shëndetësisë dhe obligon të gjitha Institucionet e Republikës së Kosovës të ndërmarrin veprimet e nevojshme për zbatimin e tij, thuhet në njoftim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*