LAJM I MIRË PËR VITINË

Spread the love

LAJM I MIRË PËR VITINË

Nga 14 mostrat e marrura , të gjitha kanê rezultuar negative.
Sot edhe një i shëruar. Shkon në 20 numri i të shëruarve në Komunën e Vitisë.
Qytetarë tê nderuar, sjelljet tuaja duke zbatuar rekomandimet po sjellin sukses.
Shëndet për të shëruarin e radhës nga fshati Ramjan.

Shkon në 7 numri i të shëruarve në Ramjan.

Vazhdojmë me respektim të rekomandimeve të IKSHP dhe institucioneve shëndetësore.
Respektoni distancën sociale, sepse zbatimi i saj na sjell rezultate.

#BashkëDoTëIaDalim

Dr.Vjollca Kadolli-Halili
Drejtoreshë e QKMF-së në Viti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*